LOOKING FOR DUENDE
viernes 18 diciembre 2015
21:00h
Alma Patio y Olé

” amb Javier Ariza
Cía. Teatro entre Escombros (Teatro, Circo, Música y Clown)
“La música és un total de forces disperses expressades en un procés sonor que inclou: l’instrument, l’instrumentista, el creador i la seva obra, un mitjà propagador i un sistema receptor”. Claude Debussy

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tu no ets músic, tu no ets pallasso, tu entretens però no fas art. Sempre cataloguem el que és i el que no és. ¿Però qui té la veritat absoluta? Qui decideix el que és ser o no ser? I una vegada que està demostrat la ciència, l’ètica, la filosofia desmenteix el que fins ara havia estat i ho relativitza. Aquest espectacle mostra i demostra que la convenció és avorrit, que el disbarat o l’accident o l’error és bell i un punt de partida per a noves idees, nous llenguatges, noves convencions que seran de nou destronades. L’humor com a agent catalitzador i universal, la solemnitat i la precisió del clown, l’harmonia i la desharmonia són principis bàsics d’aquest espectacle que indaga en la història de la música i els seus principals protagonistes. De Mozart a David Bowie, dels Ramones a Bob Dylan, de Camaron a Eminem. La música en totes les cultures, en tot tipus de ritus i com no, per descomptat en el teatre.

-
Funciones calendar